درباره #چرای بی رویه دام در 2 فصل
درباره #چرای بی رویه دام در 2 فصل
Blog Article
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۵
اینکه چه زمانی دام وارد و چه زمانی خارج شود، با چه تعداد دامی با توجه به تولید علوفه وارد مرتعهای کشور شود و چه مدت از این مرتع استفاده کند.
شماره همراه خود را وارد کنید شماره همراه وارد شده معتبر نمی باشد دریافت کد
وی با اشاره به چند برابر بودن تعداد دام را در برابر ظرفیت مراتع، افزود: در حال حاضر در اکثر مراتع کشور، متأسفانه تعداد دامها چندین برابر ظرفیت نگهداری مراتع است.
فیلم آموزش علوم تجربی پایه نهم – بخش زیست و زمین شناسی در فرادرس
رییس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، از عوارض چرای مفرط دام در مراتع گفت و تأکید کرد: در صورت ادامه چرای مفرط درصد پوشش گیاهی سطح خاک کاهشیافته و پس از مدتی با مراتعی بدون پوشش گیاهی روبهرو خواهیم بود که بهشدت در معرض فرسایش قرار دارند.
یکی دیگر از معضلهای بسیارجدی و پیچیده چرای بیرویه دامها تاثیر آن بر محیط زیست کوهها است. عباس محمدی – کارشناس و فعال محیط زیست – در این زمینه میگوید: چرای بیرویه دام به تعداد بیش از ظرفیت مراتع از این موارد است.
آتشسوزیهای بزرگ: یک مطالعه اخیر توسط سازمان زمینشناسی آمریکا نشان داد که انتظار میرود فرسایش خاک افزایش یابد زیرا آتشسوزیهای جنگلی بیشتر درختان و گیاهان را از بین میبرند. مناطقی که پوشش گیاهی سطحی و ریشههای زیرزمینی کمتری دارند بیشتر در معرض فرسایش باد و آب هستند.
طرح اسرائیل برای گسترش شهرکسازی در جولان و ادامه عملیات نظامی در سوریه علیرغم انتقاد رهبر تحریر شام
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع میباشد
خاک فرسایش یافته توانایی نگه داشتن گیاهان را در خود نداشته و قابلیت کشت ندارد. چرا فرسایش خاک مشکل بزرگی است؟
در هنگام بارانهای شدید، فرسایش خاک رایج است. اول از همه، آب شروع به تجزیه خاک میکند و موادی را که از آن ساخته شده است پراکنده میکند.
به گفته بهزاد get more info کوچ یکی از مهمترین موضوعات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است که هر سال برنامههایی در این زمینه تدارک دیده میشود. وی در این راستا میگوید: اسفند ماه سال ۹۹ اولین بار بود که دستورالعملی با عنوان دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و ساماندهی کوچ تدوین و به استانداران، سازمان جهاد و کشاورزی استانها، مدیران کل منابع طبیعی استانها و سازمان امور عشایر در راستای اجرای بهتر چرا برای حفظ منابع آب و خاک، تقویت افزایش پوشش گیاهی، آمایش سرزمین و جلوگیری از تخریب سرزمین و چرای زودهنگام و کنترل افرادی که فاقد پروانه چرا هستند، ابلاغ شد.
– عوامل انسانی: آبیاری نامناسب ، شخم نامناسب ، استخراج معادن ، ساختمان سازی